12 abr 2008

Hanamichi Sakuragi



Hanamichi Sakuragi.
Gràcies a ell, s'ha creat la màniga i per en devan que l'animi
Provinent de la secundària Wako, junt amb els seus inseparables amics Yohei, Noma, Takemiya i Opus. Hanamichi és la burla dels seus amics, ja que en els seus 3 anys de secundària va ser rebutjat per 50 noies.
De la mateixa manera Hanamichi és conegut junts als seus amics com a algú molt violent, ja que el sol ha estat capaç de derrotar a diversos alumnes de preparatòria ell sol.
Entra a la preparatòria de govern Shohoku al costat dels seus amics, fins i tot es troba suceptible de seu ultimo rebuig amb Yoko, que aquesta enamorada d'Oda jugador de l'equip de Bàsquet, pel que odia tot el relacionat amb el Bàsquet.
Però a causa de la seva estatura 1:88 (que és bastant per a la mitjana al Japó), crida l'atencion d'Haruko Akagi i el convida perquè formi part de l'equip de bàsquet,
Des d'aquell moment Hanamichi, queda totalment enamorat d'Haruko, i decideix fer tot el possible per cridar el seu atencion, ja que ella aquesta enamorada de Kaede Rukawa (però ell senzillament no la fuma). Asi Hanamichi entra a l'equip de Basket Ball, però a causa dels seus nuls coneixements de l'esport, comença amb el basico (driblatge, passis, bugades|colades, trets|tirs senzills) sent l'unica jugada que li agrada l'asmaixada, Al pas dels partits, Hanamichi demostra que té un gran progrés amb tot el que se li ensenya, pel que el mateix s'arriba a considerar com un geni, asi com algú molt talentós, a causa de la seva gran habilitat per al salt, es converteix en una peça clau del seu equip, en aconseguir una gran quantitat de rebots es auto|acte denomina "el rei dels rebots", Va coneixent tot l'entorn del bàsquet i es va superant a poc a poc, davant del delit de l'aficion de Kanagawa, i arriba a ser reconegut com que fa els millors rebots de tot l'estat, En tots els capitulos mostra un interes per superar-se, per aconseguir conquerir la noia somiada per ell, però ha d'enfrontar-se al seu rival tots els dias, per demostrar-se que pot arribar a ser el numero un de tot l'equip, després de l'estat i finalment del país.

La seva simplicitat ho fa un complement ideal a tot l'entorn, ja que hi ha accions comiques tot el temps, però sense deixar darrere el seriós de l'esport.

No hay comentarios: